Tänään on viimeinen päivä tilata viikonlopulle.

Kaikkien lemppari

64 104 

Kaikkien Lemppari – juhlapöydän suosikki

Kakun sisältä löytyy suosituin makuyhdistelmämme: pehmeä vadelmamousse ja täyteläinen kinuskimousse. Valkoisella marenkivoikreemillä kuorrutettu kakku on koristeltu näyttävällä marjakranssilla. Juhlavana yksityiskohtana säihkyy ylioppilaslakki-macaron, joka kruunaa kakun juhlien katseenvangitsijaksi.

Mietityttääkö koon valinta? Katso kakun koko-opas.

Raahaa kuva tähän tai Valitse tiedosto

Lisätiedot

laktoositon kerma

kerma, stabilointiaine (karrageeni)

laktoositon tuorejuusto

pastöroitu kirnumaito, kerma, suola, hapate

kotimainen vadelma

kotimainen vadelma

fariinisokeri

sokeri ja ruokosokerisiirappi

kananmuna

kananmuna

sokeri

sokeri

gluteeniton jauhoseos

riisijauho, maissijauho, perunajauho, psyllium

perunajauho

perunajauho

margariini

kasvirasvat (SG-palmu ja kookos), rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)

vanilijakreemijauhe

sokeri, modifioitu perunatärkkelys, kovetettu kasvirasva ( kookos, glukoosisiirappi), maitoproteiini , stabilointiaine (E451 ), sakeuttamisaine ( E404, E450, E339 ), suola, aromit (vanilja, vanilliini), värit (E160a)

vaniliinisokeri

sokeri, vanilliini

manteli
koristeissa

manteli

tuoreet marjat
koristeissa

vaihtelee saatavuuden mukaan; mustikka, mansikka, karhunvatukka, vadelma, punaherukka, kirsikka

Huomioithan, että erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan tilassa, jossa käsitellää vehnää, maitoa, kananmunaa ja muita allergeeneja, joten kaikki erityisruokavaliotuotteet saattavat sisältää jäämiä allergeeneista.

Kakku tai sen osia on voitu pakastaa, emme suosittele tuotteen pakastusta. Kakun säilyvyys on 3 pv valmistuspäivästä kylmässä (alle 6°C) säilytettynä

Vinkkaa tai jaa somessa

Arviot

Ei vielä arvioita

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Tutustu myös

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.